Portofoliu Web Design

Image module

Portofoliu Web Design

Petrucelli – Pizzerie traditionala

 

Site-ul de prezentare a pizzeriei Petrucelli are o interfață modernă și ușor de utilizat, care oferă o experiență placută utilizatorilor. Fotografiile apetisante ale preparatelor italienești, meniul detaliat și prețurile transparente sunt prezentate într-un mod accesibil și clar, permițând utilizatorilor să ia decizii informate în privința comenzilor. Pentru clienții care doresc să ia masa în restaurant, site-ul oferă un formular de rezervare online, simplu și ușor de completat. Acest lucru permite utilizatorilor să își rezerve o masă în mod convenabil și rapid, fără a fi nevoie să apeleze la telefon sau să viziteze restaurantul personal pentru a face o programare.

Design-ul site-ului pizzeriei Petrucelli a fost gândit să ofere o experiență autentică, în linie cu tradiția culinară italiană. Am ales culorile calde și luminoase, care să creeze o atmosferă plăcută și primitoare, așa cum ai simți când intri într-o pizzerie tradițională din Italia.

Suntem mândri de colaborarea noastră cu pizzeria Petrucelli și de rezultatele obținute prin intermediul acestui proiect. Site-ul este optimizat pentru a fi accesibil și ușor de navigat atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivele mobile, oferind o experiență consistentă și plăcută utilizatorilor.

Schema de culori

Pentru un site de prezentare al unei pizzerii, o schemă de culori adecvată poate contribui la crearea unei atmosfere autentice și atrăgătoare pentru utilizatori. În general, culorile care se asociază cu bucătăria italiană sunt roșu, verde, alb și auriu.

Utilizarea culorilor roșu și verde pentru a crea un contrast puternic și a evidenția aromele și ingredientele proaspete utilizate în prepararea pizzei și a altor feluri de mâncare italienești. Albul poate fi utilizat pentru a evidenția textul și fotografiile, iar auriul poate fi utilizat ca accent pentru a crea o atmosferă de eleganță și calitate.

Sună acum pentru o consultare de 15 minute și află cum îți putem ajuta afacerea să crească.

 

Așteptăm cu nerăbdare apelul tău!

0726 681 691

Un layout captivant

Site-ul Pizzeriei Petrucelli are un design consistent. Include elemente interactive, o tipografie clară și imagini reprezentative ale preparatelor italienești.

Design receptiv, prietenos cu dispozitivele mobile
Informații accesibile
Formulare de contact și rezervări

Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module

Vezi alte proiecte

Banner image
Camelia Pătrașcanu - Antrenor Fitness
Banner image
Ste Funny - Scoala de soferi
Banner image
Horizon Travel – Agentie de turism

Vrei să discutăm despre proiectul tău?

Trimite-ne câteva informații, iar noi te vom contacta pentru a iți spune cum te putem ajuta.