Portofoliu Web Design

Image module

Portofoliu Web Design

Ste Funny – Scoala de soferi

 

Echipa noastră a fost contactată de școala de șoferi Ste Funny pentru a dezvolta un site de prezentare care să promoveze serviciile lor de învățare a conducerii auto.

Pentru a atrage atenția și a transmite un sentiment de siguranță și încredere, a fost alesa o schemă de culori predominantă de albastru si rosu, precum și imagini relevante pentru serviciile lor de învățare a conducerii auto. Site-ul este optimizat pentru a fi accesibil și ușor de navigat atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivele mobile.

Am lucrat îndeaproape cu clientul nostru pentru a ne asigura că site-ul răspunde nevoilor și obiectivelor lor, inclusiv informații detaliate despre cursuri, ore și tarife. Suntem mândri să spunem că am dezvoltat un site de prezentare eficient și personalizat pentru școala de șoferi Ste Funny, care îi ajută să atragă noi elevi.

Schema de culori

Schema de culori a unui site poate avea un impact major asupra modului în care acesta este perceput de către utilizatori.

Clientul noastru a optat pentru o schemă de culori care se potrivește cu identitatea vizuală a brand-ului. Această alegere de culori a dus la crearea unei experiențe de utilizator plăcute și coezive, care este benefică pentru brand și pentru utilizatori deopotrivă.

Sună acum pentru o consultare de 15 minute și află cum îți putem ajuta afacerea să crească.

0726 681 691

Un layout captivant

Site-ul SteFunny are un design consistent. Include elemente interactive, o tipografie clară și imagini reprezentative.

Design receptiv, prietenos cu dispozitivele mobile
Informații accesibile
Formulare de contact

Vrei să discutăm despre proiectul tău?

Trimite-ne câteva informații, iar noi te vom contacta pentru a iți spune cum te putem ajuta.