Portofoliu Web Design

Image module

Portofoliu Web Design

Horizon Travel – Agentie de turism

 

Site-ul a fost conceput pentru a oferi utilizatorilor informații detaliate despre vacanțele de vis oferite de Horizon Travel. Paginile site-ului includ pachete de servicii atractive, fotografii și informații utile pentru a ajuta utilizatorii să ia cele mai bune decizii pentru vacanța lor.

Am creat o schemă de culori deosebit de plăcută și atractivă, care se potrivește perfect cu identitatea vizuală a brand-ului Horizon Travel. Am folosit o combinație de tonuri de albastru, turcoaz și alb pentru a crea o atmosferă relaxantă și reconfortantă, specifică unei vacanțe ideale.

Suntem bucuroși să vedem că site-ul a primit feedback pozitiv din partea clienților și suntem mândri să facem parte din echipa care a contribuit la crearea unei prezențe online de succes pentru Horizon Travel.

Site-ul este optimizat pentru a fi accesibil și ușor de navigat atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivele mobile, oferind o experiență consistentă și plăcută utilizatorilor.

Schema de culori

Paleta de culori a unui site poate avea un impact major asupra modului în care acesta este perceput de către utilizatori.

Schema de culori folosită pentru acest site este un albastru marin si un rosu amurg. Aceste culori s-au potrivit perfect cu identitatea vizuală a brand-ului și au ajutat la crearea unei experiențe de utilizator plăcute.

Sună acum pentru o consultare de 15 minute și află cum îți putem ajuta afacerea să crească.

0726 681 691

Un layout captivant

Site-ul Horizon Travel are un design consistent. Include elemente interactive, o tipografie clară și imagini reprezentative pentru pachetele de vacanta pe care le prezinta.

Design receptiv, prietenos cu dispozitivele mobile
Informații accesibile
Formulare de contact

Vezi alte proiecte

Banner image
Camelia Pătrașcanu - Antrenor Fitness
Banner image
Pogran Construct - Companie constructii
Banner image
Ste Funny - Scoala de soferi

Vrei să discutăm despre proiectul tău?

Trimite-ne câteva informații, iar noi te vom contacta pentru a iți spune cum te putem ajuta.