Web Design

Hai să colaborăm pentru a construi site-uri grozave prin intermediul designului creativ.

Image module

Proiectăm site-uri web intuitive si magazine online care se concentrează pe rezultate și beneficii pentru potențialii tăi clienți. Aplicăm strategia, managementul de proiect și experiența noastră în toate proiectele.

În prezent pentru a ieși în evidență vei avea nevoie de mai mult decât un site web frumos. Cu un design potrivit, cu instrumente și o strategie web afacerea ta va crește chiar și în timp ce dormi.

Un design de calitate înseamnă mai mult decât alegerea fonturilor, culorilor și imaginilor potrivite. Un site funcțional care îmbină forma și conținutul pentru o experiență unitară a utilizatorului. Un design web excelent ghidează utilizatorii printr-o călătorie convingătoare, fără întreruperi, care îi duce la destinație – indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc.

Modul Nostru de Lucru în 4 Pași

Image module

Design

Pentru o experiență a utilizatorilor pozitivă și ușoară respectarea celor mai bune practici actuale de design web este esențială. Site-ul de prezentare sau magazinul tău este adesea prima impresie pe care o au potențialii clienți despre compania ta. Un site bine realizat poate face diferența în atragerea unor potențiali clienți.

Image module

Implementare

Site-ul tău web va fi construit folosind una dintre cele mai populare platforme: WordPress, Wix sau Shopify. Vom colabora pentru ca viziunea ta devină realitate. Încorporăm culorile brand-ului tău, tipografia – fonturile preferate și imaginile potrivite pentru fiecare pagină.

Image module
Image module

Optimizare

În această etapă site-ul tău are instrumentele și configurațiile ready to go. Echipa noastră începe lucreze la configurarea automatizărilor de marketing și vânzări, transformând site-ul tău într-un instrument de marketing puternic care funcționează non-stop pentru a te ajuta îți dezvolți afacerea.

Image module

Lansare!

Un mare avantaj pentru clienții noștri este oferirea cunoștințelor necesare pentru a putea opera site-ul în mod autonom. După lansarea site-ului, vei primi instrucțiuni și training personalizat din partea noastră pentru a putea folosi site-ul de unul singur.

Image module

Sună acum pentru o consultare de 15 minute și află cum îți putem ajuta afacerea să crească.

 

Așteptăm cu nerăbdare apelul tău!

0726 681 691
Image module

Site-ul web trebuie considerat un element de bază al business-ului tău

Un site web bine conceput ajută la creșterea brandului și generează clienți. Cu un design atractiv și o structură clară, un site web poate îmbunătăți experiența utilizatorilor și poate facilita interacțiunile dintre afacerea ta și clienți.

Afacerea ta are propriile nevoi și cerințe unice. De aceea, ne concentrăm asupra îndeplinirii nevoilor și cerințelor specifice ale site-ului tău web sau mobil. Colaborăm îndeaproape cu tine pentru a înțelege obiectivele și valorile afacerii tale, astfel încât să putem livra un site care să reflecte cu succes aceste aspecte și să atragă și să angajeze utilizatorii.

Pe măsură ce afacerea ta se dezvoltă, site-ul tău web sau mobil trebuie să se adapteze la noile nevoi și cerințe ale utilizatorilor și afacerii tale. De aceea, ne concentrăm pe îmbunătățirea continuă a site-ului tău web sau mobil, astfel încât să te ajutăm să rămâi la curent cu nevoile și cerințele utilizatorilor și să te asiguri că afacerea ta rămâne competitivă și de succes în mediul online.

Image module
Image module

Fiind o extensie a brandului site-ul ar trebui construit pentru a performa

Un site bine construit oferă informații despre companie și ce are aceasta de oferit.

Când ne uitam la siteuri web constatăm diferența dintre site-urile bune și cele grozave depinde de cât de bine site-ul se aliniază cu identitatea brandului.

Și după cum probabil știți, identitatea înseamnă mai mult decât un logo, font-uri și schema de culori. Ceea ce face o companie unică în domeniul ei este modalitatea prin care comunică.

Un design care vă va face să ieșiți în evidență

0726 681 691

Un look proaspat pentru site-ul tau

Design actual
Realizăm site-uri ținând cont de noile tendințe în design. Toate au o structură clară, care ajută vizitatorii la navigarea pe site și găsirea informațiilor.
Adaptate pentru sectorul tău de activitate
Site-urile noastre sunt create pentru diverse tipuri de afaceri astfel încât conținutul, compoziția și design-ul îndeplinesc nevoile pieței țintă.
Folosiți conținutul nostru sau creați unul propriu
Vă ajutăm in alegerea conținului site-ului, a textelor si fotografiilor. Aveți libertatea de a schimba orice doriți, fiind inspirați de textele si fotografiile noastre.
Banner image
Image module

Un magazin online de succes începe cu un design profesionist

Design personalizat
Ne dorim ca magazinul online al afacerii tale să fie unic și să se potrivească cu brandul și stilul tău. De aceea, oferim servicii de design personalizat pentru a crea un magazin online atractiv și ușor de utilizat.
Magazin online sigur
Îți înțelegem preocuparea pentru protejarea datelor clienților. De aceea, asigurăm o găzduire sigură pe servere protejate, astfel încât informațiile clienților tăi să fie în siguranță.
Creșterea vânzărilor
Vrem să ajutăm la creșterea conversiilor și vânzărilor prin crearea unui magazin online ușor de utilizat și rapid. Ne concentrăm pe facilitarea navigării și găsirea produselor, astfel încât clienții tăi să aibă o experiență plăcută și să devină clienți fideli.
Image module

Conturi de e-mail personalizate

E-mail pe domeniul tău
O căsuță de e-mail creată pe domeniul tău arată clienților că ești un profesionist adevărat. De asemenea ajută la crearea încrederii și întărirea brand-ului.
Setează căsuța de e-mail cu orice client de e-mail dorești
Poți seta adresa de e-mail cu Outlook, Gmail, Webmail, Android sau alt client de e-mail pentru a trimite și primi e-mail-uri așa cum ești obișnuit.
Creați mai multe conturi de e-mail
Vei putea crea mai multe adrese de e-mail astfel încât vei putea crea conturi pentru diversele roluri din cadrul firmei.
Image module
Banner image

Site-uri sigure și rapide

Găzduire de încredere
Toate site-urile sunt găzduite pe servere sigure. Pe măsură ce site-ul tău crește, poti obține mai mult spațiu de stocare pentru conținut.
Poți recupera versiuni anterioare ale site-ului
Funcția noastră de backup reține totul. Păstrăm conținutul în siguranță, creăm copii de siguranță regulate și reactivăm versiuni anterioare ale site-ului oricând ai nevoie.
Încărcare rapidă
Așteptare prea îndelungată pentru ca o pagină să se încarce poate descuraja vizitatorii site-ului. Noi ne asigurăm că ei nu vor pleca prea repede. Site-ul tău se va încărca mereu rapid.
Banner image

Am creat pentru clienții noștri o varietate de site-uri.

 

În fiecare proiect am pus accentul pe adaptarea soluțiilor pentru nevoile și obiectivele lor.

Vezi Portofoliu

Vrei să discutăm despre proiectul tău?

Trimite-ne câteva informații, iar noi te vom contacta pentru a iți spune cum te putem ajuta.

Află mai multe despre Peraphite de la clienții noștri

Colectăm feedback-ul clienților pentru a le înțelege mai bine nevoile și pentru a ști ce își doresc cu adevărat. În acest fel, putem aplica feedback-ul în practică și ne putem îmbunătăți serviciile.

Horizon Travel Plus TeamCamelia PatrascanuSte-Funny ArkiPogan Construct
Am dezvoltat site-ul pentru agentia noastra de turism cu ajutorul celor de la Peraphite. Rezultatele sunt excelente. Recomand!
Horizon Travel
Agentie de turism
Peraphite ne ofera de mai mult de 6 ani servicii si suport de cea mai buna calitate. Noi ii consideram un partener de incredere pe termen lung si ii recomandam cu cel mai mare drag.
Plus Team
Servicii curatenie
Multumesc pentru site, este fix ce aveam nevoie pentru a-mi duce mai departe afacerea.
Camelia Patrascanu
Antrenor Fitness
Sunt atenti la nevoile specifice ale afacerii tale si vin cu solutii concrete care te ajuta sa obtii rezultatele dorite. Ii recomand cu incredere!
Ste-Funny
Scoala de Soferi
Proiectul a fost terminat la timp si in bugetul agreat.
Arki
Birou Arhitectura
Site-ul ne-a ajutat sa atragem clienti la care inainte nu aveam acces.
Pogan Construct
Companie constructii