Portofoliu Web Design

Image module

Portofoliu Web Design

Camelia Pătrașcanu – Antrenor Fitness

 

Am lucrat îndeaproape cu clientul nostru pentru a ne asigura că site-ul îi transmite cu succes mesajul și o ajută să atragă clienți noi prin prezentarea programelor de fitness.

De asemenea, am inclus o secțiune cu o galerie de clipuri YouTube, pentru a oferi utilizatorilor o perspectivă asupra calității și experienței în domeniu.

Site-ul este optimizat pentru a fi accesibil și ușor de navigat atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivele mobile, oferind o experiență consistentă și plăcută utilizatorilor.

Schema de culori

Paleta de culori a unui site poate avea un impact major asupra modului în care acesta este perceput de către utilizatori.

Schema de culori folosită pentru acest site este o grupare puternică și energetică. Aceste culori s-au potrivit perfect cu identitatea vizuală a brand-ului și au ajutat la crearea unei experiențe de utilizator plăcute.

Sună acum pentru o consultare de 15 minute și află cum îți putem ajuta afacerea să crească.

0726 681 691

Un layout captivant

Site-ul Cameliei Patrascanu are un design consistent. Include elemente interactive, videouri, o tipografie clară și imagini reprezentative pentru serviciile de fitness pe care le promoveaza.

Design receptiv, prietenos cu dispozitivele mobile
Informații accesibile
Formulare de contact

Vrei să discutăm despre proiectul tău?

Trimite-ne câteva informații, iar noi te vom contacta pentru a iți spune cum te putem ajuta.