Social Media

Dacă sunt valorificate corespunzător, paginile și conținutul tău de social media pot deveni unele dintre cele mai puternice instrumente de marketing. Suntem aici pentru a face acest lucru se întâmple.
Image module

Social Media Management

Managementul rețelelor sociale este împărțit în doua etape. Prima dată, vom determina ce canale de social media (Facebook, Instagram, TikTok) sunt potrivite pentru compania ta. În a doua etapă, te vom ajuta să utilizezi diversele site-uri de social media pentru a-ți gestiona brand-ul online.

Este important de reținut că nu toate site-urile de social media oferă rezultate egale. Unele dintre ele sunt mai potrivite pentru anumite modele de afaceri decât altele.

De exemplu, dacă compania ta se află în spațiul B2B, platforma potrivită pentru brand-ul tău este LinkedIn. Pe de altă parte, dacă compania ta se află în industria modei probabil vei găsi mai mult succes pe site-urile de socializare axate pe imagine, cum ar fi Instagram și Pinterest.

Odată ce am stabilit ce canale de social media sunt potrivite pentru brandul tău te vom ajuta să utilizezi rețelele sociale pentru a crește brand-ul online.

Vom colabora cu tine pentru a stabili obiective cu privire la conținutul postat pe rețelele sociale. Îți vom oferi indicații despre tipul de conținut pe care ar trebui să îl incluzi în postările companiei tale și cât de des ar trebui postat pe rețelele sociale.

În continuare, vom studia datele analitice oferite de către rețelele sociale pentru a determina ce tipuri de postări rezonează bine cu oamenii de pe piața tintă. Putem folosi aceste informații pentru a concentra eforturile de marketing pe rețelele sociale cu cele mai bune rezultate.

În cele din urma, vom utiliza rețelele sociale pentru a genera potențiali clienți și pentru a aduce oameni pe site-ul companiei.

Este importantă prezența pe rețelele de socializare pentru afacerea ta?

Publicului tău țintă îi place să interacționeze cu brandurile pe care le agrează și în care are încredere. Cât de importantă este o rețea socială pentru o afacere ca a ta? Hai să vedem împreună aceste statistici.
66% dintre utilizatorii Facebook
spun că au dat like sau urmăresc un brand pe această platformă socială.
53% dintre utilizatori spun că au cumpărat
un produs pe care l-au descoperit pe Twitter.
90% dintre utilizatorii Instagram
spun că urmăresc o companie pe această platformă, ceea ce se traduce și prin faptul că utilizatorii IG sunt dornici să interacționeze cu mărcile care le plac.
90 de milioane de utilizatori LinkedIn
ocupă poziții de nivel superior în companii, în timp ce 63 de milioane dintre ei sunt în poziții decizionale.
74% dintre utilizatorii Facebook
își verifică zilnic contul de Facebook.
89% dintre cei care vând online
spun că au folosit eficient Instragram pentru a îți promova produsele.
83% dintre utilizatorii Pinterest
au făcut o achiziție pe baza conținutului postat de companii pe Pinterest.
77% dintre utilizatorii Twitter
spun că au mai multă încredere în brand-urile care comunică cu follow-eri.
Statisticile vorbesc de la sine! O strategie eficientă de marketing pe rețelele sociale joacă cu adevărat un rol important în creșterea companiei și a veniturilor. Și când spunem o strategie eficientă de marketing pe rețelele sociale ne referim la mai mult decât publicarea de postări și crearea de reclame. Strategia trebuie să fie targetată, captivantă și personalizată pe profilul companiei. Serviciile noastre de social media te pot ajuta.
Image module

Acaparează puterea rețelelor de socializare

De la crearea și publicarea de conținut până la managementul comunității, echipa noastră de specialiști în rețele sociale va lucra pentru a crea și a executa o strategie marketing unică pentru publicul și obiectivele afacerii tale. Te ajutăm construind fundația de care afacerea ta are nevoie pentru a crește cu adevărat!
Hai să vorbim

Image module

Concentrează-te pe afacerea ta, lăsă promovarea în mâinile noastre

 

O agenție de marketing digital poate să-ți preia responsabilitatea de a-ți promova afacerea online, astfel încât tu să te poți concentra pe ceea ce faci cel mai bine: să-ți dezvolți afacerea.

Echipa noastră poate să-ți ofere servicii complete, începând cu crearea unui plan de marketing digital adaptat nevoilor tale, dezvoltarea și implementarea de campanii eficiente de publicitate online, până la monitorizarea și analiza performanțelor acestora.

 

Ai acces la perspective și idei noi

 

Algoritmii și platformele se schimbă constant, ceea ce funcționează astăzi poate fi irelevant în câteva luni. Nu există o rețetă magică pentru promovarea pe social media, ci necesită atenție la detalii, analiză și munca continuă pentru a anticipa tendințele și a lua cele mai bune decizii. Noi suntem specializați în această muncă de zi cu zi.

Vrei să colaborăm?