Portofoliu Web Design

Image module

Portofoliu Web Design

Pogan Construct – Echipa constructii si finisaje

 

Am lucrat îndeaproape cu clientul nostru pentru a ne asigura că site-ul transmite cu succes mesajul lor și îi ajută să atragă clienți noi prin prezentarea serviciilor de construcții, renovare și proiectare.

De asemenea, am inclus o secțiune cu portofoliul de proiecte finalizate, pentru a oferi utilizatorilor o perspectivă asupra calității și experienței lor în domeniul construcțiilor.

Site-ul este optimizat pentru a fi accesibil și ușor de navigat atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivele mobile, oferind o experiență consistentă și plăcută utilizatorilor.

Schema de culori

Paleta de culori a unui site poate avea un impact major asupra modului în care acesta este perceput de către utilizatori.

Schema de culori folosită pentru site-ul companiei de construcții include o nuanță de galben-auriu și negru. Aceste culori s-au potrivit perfect cu identitatea vizuală a brand-ului și au ajutat la crearea unei experiențe de utilizator plăcute.

Sună acum pentru o consultare de 15 minute și află cum îți putem ajuta afacerea să crească.

0726 681 691

Un layout captivant

Site-ul Pogan Construct are un design consistent. Include elemente interactive, o tipografie clară și imagini reprezentative.

Design receptiv, prietenos cu dispozitivele mobile
Informații accesibile
Formulare de contact

Vrei să discutăm despre proiectul tău?

Trimite-ne câteva informații, iar noi te vom contacta pentru a iți spune cum te putem ajuta.