Web Design

Banner image

“Getting online is easy. Succeeding online is a different story.”

În prezent pentru a ieși în evidență veți avea nevoie de mai mult decât un site web frumos. Cu un design potrivit, cu instrumente și o strategie web afacerea ta va crește chiar și în timp ce dormi.

Proiectăm site-uri web intuitive care se concentrează pe rezultate și beneficii pentru potențialii tăi clienți. Aplicăm strategia, managementul de proiect și experiența noastră în toate proiectele.

Un design de calitate înseamnă mai mult decât alegerea fonturilor, culorilor și imaginilor potrivite. Proiectăm site-uri web intuitive care îmbină forma și conținutul pentru o experiență unitară a utilizatorului. Un design web excelent ghidează utilizatorii printr-o călătorie convingătoare, fără întreruperi, care îi duce la destinație – indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc.

Începe acum

Modul Nostru de Lucru în 4 Pași

 • 1
  Design
 • 2
  Implementare
 • 3
  Optimizare
 • 4
  Lansare!
Image module

1. Design

Pentru o experiență a utilizatorilor pozitivă și ușoară respectarea celor mai bune practici actuale de design web este esențială. Site-ul tău este adesea prima impresie pe care o au potențialii clienți despre compania ta. Un site bine realizat poate face diferența în atragerea unor potențiali clienți.

Image module

2. Implementare

Site-ul tău web va fi construit folosind una dintre cele mai populare platforme: WordPress, Wix sau Shopify. Vom colabora pentru ca viziunea ta devină realitate. Încorporăm culorile brand-ului tău, tipografia – fonturile preferate și imaginile potrivite pentru fiecare pagină.

Image module
Image module

3. Optimizare

În această etapă site-ul tău are instrumentele și configurațiile ready to go. Echipa noastră începe lucreze la configurarea automatizărilor de marketing și vânzări, transformând site-ul tău într-un instrument de marketing puternic care funcționează non-stop pentru a te ajuta îți dezvolți afacerea.

Image module

4. Lansare!

Un mare avantaj pe care îl oferim clienților noștri este oferirea cunoștințelor necesare pentru a putea opera site-ul în mod autonom. După lansarea site-ului, vei primi instrucțiuni și training personalizat din partea noastră pentru a putea folosi site-ul de unul singur.

Rapid și ușor
Image module

Site-ul web trebuie considerat un element de bază al business-ului tău

Un site web bine conceput ajută la creșterea brandului și generează clienți.
Hotspot image

Site-ul este o extensie a brandului și ar trebui construit pentru a performa

Un site bine construit oferă informații despre companie și ce are aceasta de oferit.

Când ne uitam la siteuri web constatăm diferența dintre site-urile bune și cele grozave depinde de cât de bine site-ul se aliniază cu identitatea brandului.

Și după cum probabil știți, identitatea înseamnă mai mult decât un logo, font-uri și schema de culori. Ceea ce face o companie unică în domeniul ei este modalitatea prin care comunică.

Oferta completă

Vrei să discutăm?